Kaliforniában rabbik vizsgálták meg a Wet márkájú síkosítót készítő, majdnem ötezer négyzetméter területű gyárat, és egyenként ellenőrizték, hogy valamennyi összetevő megfelel-e a kóser termékekre vonatkozó szigorú feltételeknek. A jóváhagyás eredményeképp megszületett az első olyan síkosító, amit orális szex közben is használhatnak az ortodox zsidók.

A Guardian szerint, az új termékkategória születése mögött személyes történet áll: a gyártó Trigg Laboratories elnöke, Sean Smith nemrég tért át a zsidó hitre, miután egy izraeli nőt vett feleségül.

Kóser sikosító

A kóser síkosítóra csak az előírásokat legszigorúbban követő ortodox zsidóknak van szükségük, nekik is csak orális szexhez. Külsőleg még ők is szabadon alkalmazhatnak tréfli termékeket, ezért nem kellett eddig sem külön kóser szappant, hidratáló vagy más gyógykrémeket gyártani. Sőt, még az ajkakra sem kell külön kóser rúzs vagy szőlőzsír.

Az orális szex során azonban könnyen lenyelhető a síkosító, ezt pedig már nem engedik a szabályok, ezért készítenek most belőle kóser változatot. Más kérdés, hogy a vallási vezetők között egyelőre arról sincs egyetértés, hogy rendes embernek egyáltalán szabad-e részt vennie orális szexben.

forrrás:index.hu